Apreciere şi Încredere

 

În anul 2014, Băncii de Economii S.A. i-a fost înmânată Diploma de onoare pentru parteneriatul cu sistemul de plăți MasterCard Worldwide, Banca fiind nominalizată în calitate de lider al pieței.

 

 

 În anul 2013 Banca de Economii S.A. a obţinut Premiu de Onoare în cadrul concursului „Cele mai bune bănci GUAM – 2012”, nominalizarea „Banca cu nivel înalt de încredere  între ţările – membre GUAM”

           

 

    

În anul 2013 Banca de Economii a obţinut "Mercuriul de Aur" în cadrul concursului "Marca comercială a anului 2012" la nominalizarea „Marca comercială responsabilă social."

 

În anul 2013 Banca de Economii a fost distinsă cu premiul de onoare reprezentând Torţa Olimpică de la Jocurilor Olimpice de Vară de la Londra, ediţia 2012. Premiul a fost acordat Băncii de către Comitetul Naţional Olimpic în semn de profund respect şi mulţumire pentru susţinerea acordată de către Banca de Economii Echipei Olimpice a Republicii Moldova în cadrul campaniei de pregătire şi participare la Jocurile Olimpice „Împreună spre Londra!”

 

În anul 2012 Banca de Economii S.A. a fost distinsă de compania Western Union Financial Services GmbH cu premiu de onoare pentru colaborarea de încredere pe parcursul a 20 de ani.

 

 

 

În anul 2012 Banca de Economii a obţinut "Mercuriul de Aur" în cadrul concursului "Marca comercială a anului 2011" la nominalizarea „Marca comercială responsabilă social."

 

Premiul “Cheia de Platină”, în cadrul nominalizării “Activitate bancară“ i-a fost acordat în 2011 de către Consiliul Financiar - Bancar al CSI Băncii de Economii S.A. pentru contribuţia semnificativa în dezvoltarea proceselor de integrare a pieţelor financiare.

 

 

 În anul 2011 Banca de Economii S.A. a fost distinsă de către Asambleea Cercurilor de Afaceri cu titlul de Marcă Internaţională “Highest Hallmark” (Calitate superioară)

 Premiul a fost acordat în cadrul Programului Internaţional “Leaders of the 21st century” pentru obţinerea rezultatelor înalte în furnizarea serviciilor, caracterizate printr-un nivel    ridicat de calitate şi competitivitate.

 

În anul 2011 Banca de Economii a primit o distincţie specială pentru activitate socială remarcabilă din partea Casei Naţionale de Asigurări Sociale

 

 

 

  

În anul 2010 Banca de Economii a primit premiul de recunoaştere a calităţii pentru eficienţă înaltă în procesul de colaborare, acordat de către banca internaţională CITIBANK

                

           

În anul 2010 Banca de Economii a primit recunoaştere pentru dezvoltare dinamică, din partea companiei Unistream

  

 

 În anul 2010 Banca de Economii a obţinut Premiul Mare "Mercuriul de Aur" în cadrul concursului „Marca comercială a anului 2010" la nominalizarea „Reputaţie şi Încredere”.

 

 

În anul 2009 Banca de Economii a obţinut "Medalia de Aur" în cadrul concursului "Marca comercială a anului 2009" la nominalizarea „Marca comercială responsabilă social."

 

  

 

În anul 2008  Banca de Economii a obţinut premiul mareMercuriul de Aurîn cadrul concursului "Marca comercială a anului 2008" la nominalizarea „Lider”.

 

 

 Nominalizarea "Contribuabilul anului 2008" - acordată de Inspectoratul Fiscal de Stat;

 

 

 

 

Premiul Network Service Quality – acordat de compania Western Union, anii 2000, 2001, 2008. Premiile au fost acordate pentru prestarea la cel mai înalt nivel a serviciului transfer de bani Western Union;

 

 

 Premiul Calitate europeană – acordat de Asambleea Europeană a Business-ului, Oxford, 2007.

Premiul a fost acordat Băncii de Economii în cadrul programului „Liderii secolului XXI” pentru prestarea serviciilor calitative, inovative şi în corespundere cu standardele europene;

 

 

 Nominalizarea „Cea mai bună bancă în Moldova conform ROA 2008”, acordată de revista financiară „Finance Central Europe”;

Nominalizarea „Cea mai bună bancă în Moldova conform ROE 2009”, acordată de revista financiară „Finance Central Europe”;

 

 

 

Nominalizarea "Cel mai bun contribuabil al anului 2002", acordată de Inspectoratul Fiscal de Stat.