Mesajul preşedintelui

Stimaţi utilizatori ai reţelei Internet!

Am deosebită plăcere să Vă salut şi să Vă urez un bun venit pe pagina noastră web. Banca de Economii S.A. este o bancă comercială universală, cu cea mai veche tradiţie bancară din Republica Moldova şi cu o imagine de integritate şi conformitate pe piaţa bancară.

Banca de Economii are acum peste 534 de unităţi în întreaga ţară, situîndu-se pe locul întîi între băncile din Republica Moldova, raportat la mărimea reţelei teritoriale. Dispunînd de cea mai largă reţea de filiale şi agenţii, Banca de Economii a reuşit să fie prima bancă din Moldova care a implementat aplicaţiile "intranet" şi "on-line", continuînd procesul de modernizare şi standardizare a infrastructurii sale la nivelul noilor tehnologii, ţinînd cont de evoluţia pieţei şi condiţiile apropierii de  client.

Suntem conştienţi de faptul că pentru a excela în domeniul nostru de activitate trebuie să fim flexibili şi prompţi în a reacţiona la schimbările de pe piaţă.

Concurenţa ne obligă să fim creativi, inteligenţi şi rapizi în lansarea de noi produse. De aceea, furnizăm clienţilor noştri produse şi servicii competitive şi profitabile, într-o manieră profesionistă, care să satisfacă cerinţele acestora, ceea ce contribuie implicit şi la asigurarea creşterii cotei de piaţă a băncii şi la imbunătăţirea performanţelor ei.

Succesele înregistrate le datorăm clienţilor noştri, cărora le mulţumim pentru încredere şi loialitate. Totodată suntem recunoscători personalului băncii, care dă dovadă de profesionalism şi seriozitate. Sperăm că informaţia web site-ului nostru să asigure schimbul eficient şi rapid de informaţie între bancă şi client, contribuind la creşterea calităţii produselor oferite, precum şi la accesibilitatea lor.

Mulţumim pentru încrederea pe care ne-aţi acordat-o! 

Preşedinte interimar
Corina Burlacu