Prima cursa de alergari sustinuta de Banca de Economii S.A.




Maratonul a demarat la 11.00 la Arca din Piata Marii Adunari Nationale si a parcurs distanta de 5 km pe ruta bd. Stefan cel Mare - str. T. Ciorba - str. 31 August - str. Tighina - cu finisul la Memorialul Eroilor. La Maraton au participat circa 300 de participanti dintre care marea majoritate erau copii si tineri.



Clubul sportiv "Maraton Moldova" a premiat cistigatorii cursei de alergari cu cupe si alte premii. Maratonul s-a finisat cu depunerea florilor si coroanelor la monumentul Focului Vesnic consacrat ostasilor cazuti in cel de-al doilea razboi mondial.

Cursa de alergari "Maraton" nu este primul eveniment sponsorizat de Banca de Economii S.A. Numai pe parcursul anului 2004 banca a sustinut ca sponsor general festivalul "Martisor", festivalul "Chipuri de prieteni", festivalul "Doua inimi gemene", festivalul de folclor "Hora Mare". A participat cu contributii financiare la edificarea sau restaurarea monumentelor de arhitectura si istorie: Complexul memorial "Capul de pod Serpeni", Complexul muzeal "Luminarea recunostintei". A sponsorizat participarea echipelor sportive din Republica Moldova la jocurile Olimpice si Paralimpice, etc.




Banca de Economii S.A. in continuarea activitatii sale filantropice va contribui la mentinerea culturii si traditiilor Republicii Moldova, va sustine si va sponsoriza proiectele sociale care vor sprijini societatea in problemele cu care se confrunta.