Banca de Economii se afirmă în continuare ca susţinător consecvent al vieţii culturale şi sportive a societăţii

Valul de sponsorizari pe care Banca de Economii SA intentioneaza sa le desfasoare pe parcursul anului 2006, s-a inceput cu sustinerea financiara a Federatiei de Atletism din Moldova (FAM).  La inceputul anului curent FAM a desfasurat in incinta Salii Polivalente Campionatul National de Atletism in sala printre seniori si juniori, la care au participat 370 de atleti din toata Republica Moldova.

Importanta desfasurarii acestui eveniment consta in verificarea nivelului de pregatire a atletilor si a rezultatelor acestora in ajunul Campionatului Mondial in sala si Balcaniada de Atletism. 

Printre participantii Campionatului, cu rezultate promitatoare, s-au evidentiat urmatorii sportivi: Lina Maftei, Olga Cristea, Vladimir Letnicov, Oxana Juravel, Ion Micros, Ruslan Olari, Ion Emilianov, Malvina Cazac, Alexandra Zelenenin, Natalia Artic, Nadejna Ciornii, Feodosie Ciumacenco, Iaroslav Musinschi, Radu Tucan. 

Uram tuturor succese profesionale si multa bafta la competitiile sportive internationale care vor avea loc in viitorul apropiat.

Incontestabil este faptul ca sustinerea si stimularea tinerilor sportivi va schimba considerabil situatia sportului din Republica Moldova, iar promovarea modului sanatos de viata va intari sanatatea publica a republicii.

 

Banca de Economii SA – Realizati-va ideile!