A fost lansată campania naţională “Viaţa e frumoasă!”

Pe 09 aprilie 2012 a fost lansată campania naţională “Viaţa e frumoasă!”, în cadrul căreia vor fi acordate premii importante.

CARE ESTE DURATA PROMOŢIEI?

Această campanie se va desfăşura în perioada 09.04.2012– 09.08.2012.

Premiile vor putea fi revendicate de către câştigători până la data de 31.12.2012 (inclusiv).

CINE PARTICIPĂ LA PROMOŢIE?

La promoţie pot participa toate persoanele fizice cu domiciliul/reşedinţa legal stabilită în Republica Moldova, care pe durata Campaniei efectuează transferuri de bani prin intermediul Western Union de la Banca de Economii. 

CE PREMII VOR FI ACORDATE?

Premii gratuite (20.000 agende), acordate la fiecare transfer de bani persoanelor care expediază bani din Republica Moldova pe durata campaniei.

Tragerea la sorţi  a 200 premii speciale x 100 USD, acordate prin tragere la sorţi pentru expeditorii din Rusia care au expediat bani în Republica Moldova pe durata campaniei.

Tragerea la sorţi a 25 vouchere turistice x 1000 USD, acordate prin tragere la sorţi pentru participanţii care au trimis sau primit bani pe durata campaniei.

CUM SĂ PARTICIPAŢI LA PROMOŢIE?

Fiecare persoană care va efectua un transfer de bani prin Western Union în calitate de destinatar sau expeditor, va primi de la operator  un cupon promoţional.  

Pentru a se înscrie la campanie participantul trebuie să completeze cuponul cu toate datele solicitate: nume, prenume, adresa poştală (strada, număr, bloc, apartament, localitate, raion), numărul de telefon fix şi mobil, ţara din care s-a primit bani, numele, prenumele si numărul de contact al expeditorului. Operatorul va aplica ştampila pe cuponul de participare, va înscrie ultimele trei cifre din numărul tranzacţiei, precum şi data efectuării acesteia, în spaţiile prevăzute pentru aceasta. Toate cupoanele colectate vor participa la tragere la sorţi.

Promoţia “Viaţa e frumoasă!” este organizată de compania Western Union în comun cu toate băncile din R. Moldova.

Detalii în Procedura oficiala a promotiei