Stimaţi Clienţi!

 

Banca de Economii S.A. Vă aduce la cunoştinţă, că la data de 06 iulie 2012, 247 de clienţi ai Băncii au fost premiaţi în cadrul promoţiei „Atrage Prietenii!” Astfel, pentru fiecare prieten, coleg, rudă sau vecin invitat să devină posesor al unui card de pensie socială, participanţii la promoţie au fost remuneraţi cu 40 de lei.

Menţionăm că premiile au fost acordate participanţilor la campanie pentru luna iunie.

Odată cu creşterea numărului de participanţi, a crescut şi numărul de clienţi invitaţi, astfel încât unii dintre câştigători au primit chiar şi 90 de premii a câte 40 de lei!

Ţinem să felicităm toţi clienţii care au beneficiat de premii băneşti în cadrul acestei campanii şi să Vă aducem la cunoştinţă că PROMOŢIA „ATRAGE PRIETENII!” CONTINUĂ ŞI ÎN LUNA IULIE!

 Reamintim că începând cu luna mai 2012, Banca de Economii desfăşoară Campania promoţională  “Atrage prietenii”, în cadrul căreia, fiecare beneficiar al unui card bancar pentru pensie de asigurare socială care îşi invită prietenii să primească şi ei pensia de asigurare socială la card, este remunerat cu 40 de lei pentru fiecare prieten recomandat.

ALTE 3000 DE PREMII ÎŞI AŞTEAPTĂ CÂŞTIGĂTORII!