4 clienţi ai Băncii de Economii S.A. au intrat în posesia premiilor mari în cadrul primei etape a campaniei naţionale „Să înceapă aventura!”

În cadrul tragerii la sorţi conform regulamentului aprobat, au fost selectaţi câştigătorii primei etape a campaniei naţionale Western Union „Să înceapă aventura!”, în care au fost puse în joc 12 premii mari în valoare de 1,000 USD!

4 dintre câştigători sunt clienţi ai Băncii de Economii! În conformitate cu condiţiile promoţiei, câştigătorii au intrat în posesia unui voucher turistic în valoare de 1,000 USD pentru a călători unde îşi doresc împreună cu expeditorul său!

La aceeaşi tragere la sorţi au fost puse în joc 100 premii a câte 100 dolari SUA pentru transferurile efectuate din Rusia.

În cadrul tragerii la sorţi, conform regulamentului aprobat, din cele 100 de premii, 32 au revenit clienţilor Băncii de Economii !

Deoarece câştigătorii sus-menţionaţi fac parte din prima etapă, ţinem că reamintim că toţi clienţii Băncii de Economii, care în perioada 9 aprilie – 9 august 2012 au efectuat un transfer prin sistemul Western Union, încă pot câştiga un voucher turistic în valoare de 1,000 USD pentru sine şi expeditorul său! A doua tragere la sorţi va avea loc pe data de 24 august!

Va uram noroc si sperăm să Vă regăsiți în lista câştigătorilor din a doua etapă, ce va fi publicată pe site-ul Băncii, www.bem.md.

La a doua tragere la sorţi se vor pune în joc 13 premii mari de 1,000 USD, dar şi alte 100 premii speciale a câte 100 USD.

Banca de Economii S.A. promovează şi participă la campanii de stimulare pentru a Vă mulţumi şi răsplăti încrederea şi fidelitatea de care daţi dovadă alegând banca noastră în utilizarea serviciilor bancare!

*Campania naţională “Să înceapă aventura!” s-a desfăşurat în perioada 9 aprilie – 9 august 2012. La campanie au participat toţi clienţii care au efectuat sau au primit un transfer bănesc prin serviciul Western Union.

Listele câştigătorilor care pot să înceapă aventura sunt:

Premii mari:

Nume

Prenume

Localitatea

Codreanu

Grigore

Ialoveni

Chistruga

Maria

Edineţ

Ulinici

Lidia

Nisporeni

Strugaru

Andrei

Chişinău

Premii speciale:

Nume

Prenume

Localitatea

Prodan

Steliana

Floreşti

Solomon

Ecaterina

Şoldăneşti

Chirinciuc

Verginia

Făleşti

Cusnir

Aleksandr

Chişinău

Caraus

Natalia

Ştefan Vodă

Trishko

Vadim

Anenii Noi

Verlan

Liuba

Rezina

Cioinac

Vladimir

Hînceşti

Nenichas

Maria

Cahul

Dunai

Elena

Străşeni

Codreanu

Alina

Criuleni

Strunchan

Lidiya

Briceni

Corjan

Aliona

Chişinău

Tabac

Vadim

Chişinău

Seremet

Liudmila

Cahul

Lupascu

Anton

Basarabeasca

Croitoru

Nina

Nisporeni

Pogor

Irina

Cahul

Petikar

Feodora

Străşeni

Buga

Mihail

Străşeni

Andyul

Irina

Făleşti

Berger

Valentin

Făleşti

Shambra

Natalia

Chişinău

Cozhokaru

Elena

Nisporeni

Lukiyan

Nadezhda

Vulcăneşti

Russu

Ekaterina

Cahul

Zidu

Elena

Cahul

Negrescu

Tatyana

Nisporeni

Tsurkanu

Diana

Drochia

Mihailov

Valerii

Chişinău

Anich

Igor

Bălţi

Berezin

Elena

Chişinău