Banca de Economii S.A. a deschis în premieră pentru Moldova locaţia dedicată Unistream

Banca de Economii S.A. Vă aduce la cunoştinţă că, în premieră pentru Republica Moldova a deschis locaţia dedicată în întregime serviciului de transfer internaţional Unistream. Proiectul a fost realizat de către Banca de Economii S.A. în colaborare cu BC Unistream S.A., acesta făcând parte din strategia de dezvoltare a reţelei de subdiviziuni a Băncii.

Oficiul specializat Unistream este amplasat în centrul Chişinăului, pe str. Puşkin 35. Acest punct va asigura crearea tuturor condiţiilor pentru o deservire calitativă şi comodă, însoţită de consultanţă profesionistă în materie de produse şi servicii bancare oferite de Banca de Economii S.A.. În scopul menţinerii calităţii de deservire, în cadrul locaţiei dedicate UNISTREAM vor fi prestate atât servicii standard, cât şi servicii noi. Punctul dedicat UNISTREAM dispune de trei ghişee operaţionale, o casă de schimb valutar şi terminale de plată.

La deschiderea punctului dedicat Unistream a participat Suren Airian - Preşedintele BC Unistream.

Banca de Economii este partener de încredere al BC Unistream din anul 2008. Drept confirmare a încrederii reciproce între cei doi parteneri este deschiderea primei agenţii specializate Unistream din Republica Moldova.

Clienţii Băncii de Economii sunt aşteptaţi de luni până vineri în intervalul 8:30 – 18:30 pe adresa mun. Chişinău, str. Puşkin 35.