Transferuri de bani fără comisioane prin MasterCard MoneySend™ primite la Banca de Economii S.A. de la CEC Bank, România.

Banca de Economii S.A., banca cu cea mai extinsă reţea de subdiviziuni pe întreg teritoriul ţării, a agreat împreună cu CEC Bank România, prima banca din Uniunea Europeana care a lansat serviciul MasterCard MoneySend, condiţii speciale pentru  transferurile MasterCard MoneySend de la deţinătorii de carduri MasterCard® emise de CEC Bank România către deţinătorii de carduri MasterCard sau Maestro emise de Banca de Economii S.A.

Astfel, până la 01 ianuarie 2013, beneficiarii de transferuri prin serviciul MasterCard MoneySend efectuate prin CEC Bank România sunt scutiţi de comisionul pentru primirea transferurilor, beneficiind pe card de întreaga sumă care a fost transferată. Astfel Banca de Economii S.A. va stimula deţinătorii de carduri să utilizeze un canal de transfer de bani internațional la preţuri atractive.

Grija pentru clienţii noştri ne face să implementăm soluţii inovatoare care să asigure accesul la produse şi servicii bancare moderne în condiţii de cost competitive. 

Informaţii suplimentare pe pagina web oficială a CEC Bank România