31 octombrie 2012, Ziua Internaţională a Economisirilor.

 La 31 octombrie 2012, Banca de Economii S.A. sărbătoreşte, împreună cu întreaga comunitate bancară, Ziua Internaţională a Economisirilor.

Fiind cea mai experimentată bancă din Republica Moldova, Banca de Economii a demonstrat importanţa depozitelor bancare pentru bunăstarea şi siguranţa deponenţilor săi. În prezent Banca de Economii propune un spectru extins de produse de depozit, ce pot satisface necesităţile fiecărui client.

Anul acesta Banca de Economii sărbătoreşte Ziua Economisirilor prin premierea tuturor clienţilor care vor deschide un depozit bancar. Astfel, pentru fiecare depozit nou, fie că este în monedă naţională sau străină, la vedere sau la termen, clienţii vor primi un cadou tematic. Totodată, toţi clienţii vor beneficia de consultaţii calitative cu privire la produsele de economisire ale Băncii de Economii.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Economisirilor, Banca de Economii recomandă oferta privind depozitul Social – un produs nou, ce corespunde necesităţilor clienţilor ce beneficiază de pensii sociale.

Mai multe detalii aflaţi în toate subdiviziunile a Băncii de Economii S.A.