Stimaţi Clienţi!

Banca de Economii S.A. Vă aduce la cunoştinţă că, în conformitate cu Hotărârea Consiliului de Administraţie al Băncii Naţionale a Moldovei nr.141 din 21 iunie 2012, începând cu 01 ianuarie 2013, se instituie utilizarea obligatorie a codului IBAN pentru transferurile în valută străină prin intermediul reţelei SWIFT.

Codul IBAN este un cod unic pentru fiecare client al Băncii de Economii S.A. care va substitui numărul de cont al clientului în transferurile internaţionale SWIFT. Modificările date vor asigura creșterea vitezei de efectuare a transferurilor și reducerea erorilor, totodată diminuând semnificativ durata transferurilor prin reţeaua SWIFT. Astfel, Vă recomandăm să asigurați, începând cu 01 ianuarie 2013, cunoașterea codului IBAN atribuit de Banca de Economii S.A. contului Dvs. în valută străină la primirea și efectuarea transferurilor prin rețeaua SWIFT.  

În baza informației de mai sus, menţionăm că începând cu 04 decembrie 2012:

Pentru comoditatea Dvs. şi siguranţa transferului, este necesar ca partenerii Dvs. să fie informaţi privind obligativitatea utilizării, începând cu 01 ianuarie 2013, a codurilor IBAN în transferurile prin reţeaua SWIFT.