Banca de Economii S.A. a fost distinsă de compania Western Union cu premiu de onoare pentru 20 de ani de colaborare

Banca de Economii S.A., instituția cu cea mai mare cotă pe piața serviciilor de transfer rapid a banilor Western Union a fost distinsă de compania Western Union Financial Services GmbH cu premiul de onoare pentru o colaborarea de încredere pe parcursul a 20 de ani. Premiul este cu atât mai important cu cât parteneriatul dintre cele două entităţi s-a consolidat în timp.

In interesul exclusiv al clienților săi, Banca de Economii lansează anual în colaborare cu Western Union, campanii de promovare în cadrul cărora au fost acordate premii semnificative ca număr și valoare: vouchere turistice, automobile, călătorii, sume de bani importante. În tot acest timp, partenerii au promovat o strategie de îmbunătăţire continuă a gamei produselor şi calităţii serviciilor oferite.

Parteneriatul Băncii de Economii S.A. cu Western Union a început în anul 1992, atunci fiind implementat, în premieră pentru Republica Moldova, serviciul de transferuri internaţionale de bani.

Actualmente Banca de Economii S.A. şi Western Union isi axează acțiunile in scopul lansării de oferte atractive şi servicii produse de calitate însoţite de o deservire profesionistă a clienţilor săi, dar şi premii importante de recunoştinţă a loialităţii faţă de aceste două brandu-uri exclusive.