Banca de Economii S.A. a fost apreciată în cadrul concursului „Cea mai bună întreprindere din domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă”

În cadrul concursului „Cea mai bună întreprindere din domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă”, au fost înalt apreciate eforturile depuse de către Banca de Economii S.A. pentru asigurarea condiţiilor optime de sănătate şi securitate la locul de muncă.

Concursul, desfăşurat de Federaţia Sindicatelor Lucrătorilor din Instituţiile Bancare şi de Asigurări (SIBA), a întrunit rezultatele înregistrate de către cei 13 participanţi (dintre care 8 sunt instituţii bancare) pe parcursul anului 2013. Astfel, organizatorii au apreciat activitatea Băncii de Economii în următoarele domenii, percepute ca repere de bază în Concursul nominalizat: lipsa accidentelor de muncă din vina angajatorului, confirmarea cheltuielilor pentru îmbunătăţirea securităţii şi sănătăţii în muncă, asigurarea salariaţilor cu echipament individual de protecţie.

Banca de Economii este prim angajator în sistemul financiar-bancar cu un numar de peste 2,600 de angajati. În 2013, Banca de Economii S.A. a pus securitatea şi sănătatea angajaţilor săi în prim plan, fiind realizate măsuri vizibile de îmbunătăţire a condiţiilor de muncă.

sursa foto: www.sindicate.md