Spartachiada lucrătorilor Băncii de Economii S.A., ediția a XI-a!

În perioada 10-11 mai 2014, la baza de odihnă Camping (Vadul lui Vodă) s-a desfășurat ediția a XI-a a Spartachiadei lucrătorilor Băncii de Economii S.A.

Timp de un an de zile colaboratorii Băncii pasionați de sport, s-au pregătit pentru cea mai frumoasă competiție sportivă, ce a întrunit reprezentanți ai tuturor filialelor Băncii. Buna dispoziție și bucuria revederii colegilor nu au putut fi umbrite de ploaia care a dat unele bătăi de cap organizatorilor.

Anul 2014 a venit cu noutăți la capitolul probe sportive. Astfel, la ediția a XI-a s-au determinat câștigătorii următoarelor probe: volei, fotbal, darts, starturi vesele, sărituri în lungime și tenis de masă.

Deși au fost introduse în premieră, probele de darts și starturi vesele au fost pe placul participanților și al suporterilor, care au apreciat calitățile noi ce a fost nevoie să fie puse în aplicare: precizia, inventivitatea și echilibrul.

Prima zi de Spartachiadă a decis câștigătorilor a trei din cele șase probe sportive. Seara  a culminat cu un program artistic organizat de către participanți și suporteri.

A doua zi de Spartachiadă a fost una plină de soare și căldură. S-au desfășurat finalurile probelor sportive, iar copiii au avut parte de surprize din partea organizatorilor: cadouri dulci, desene pe asfalt, baloane de săpun.

Ceremonia de premiere a fost prezidată de către membrii Comitetului de Conducere și ai Consiliului Băncii, în frunte cu președintele Consiliului, dl Ilan Shor.

Totodată, Cea mai frumoasă surpriză a Spartachiadei, pregătită de către Consiliul Băncii a fost concertul ce a încheiat Spartachiada. Vedetele estradei naționale i-au încântat cu hiturile lor cele mai cunoscute.

Spartachiada lucrătorilor Băncii de Economii S.A. a devenit o tradiție pentru instituția noastră. Deja de 11 ani colaboratorii se întrunesc pentru a-și demonstra abilitățile sportive și a se bucura de un timp petrecut calitativ alături de colegii din toate filialele Băncii.