Banca de Economii S.A. a fost distinsă cu titlu ”Liderul pieții 2013” de către MasterCard Worldwide.

La data de 29 mai 2014, Băncii de Economii S.A. i-a fost înmânată Diploma de onoare pentru parteneriatul cu sistemul de plăți MasterCard Worldwide.

Diploma desemnează Banca de Economii S.A. drept lider al pieței cardurilor bancare din Republica Moldova, la capitolul număr și volum al tranzacțiilor efectuate prin intermediul cardurilor emise de Banca de Economii S.A.

Radu Railean, șef Direcția Carduri Bancare: “Banca de Economii oferă, prin intermediul cardurilor bancare MasterCard, soluții de plată flexibile. Cardurile CirrusMaestro, MasterCard Standard și MasterCard Gold facilitează achitările fără numerar, fiind caracterizate prin siguranță și comoditate. Mai mult ca atât, Banca de Economii facilitează accesul la carduri bancare prin emitere și deservire gratuită a cardurilor sociale, pentru mamele tinere și pensionari.”

Banca de Economii colaborează cu MasterCard Worldwide din anul 2001, succesul parteneriatului fiind consolidat de siguranța și buna reputație a celor două companii.

Pe parcursul anului 2013, Banca a fost lider de piață la capitolul carduri bancare emise sub egida MasterCard, numărul de carduri bancare aflate în circulație fiind în creștere considerabilă.