Banca de Economii cumpăra un nou echipament IT!

Banca de Economii a anunțat despre organizarea unui tender privind procurarea echipamentului IT de ultima generație. Aceasta achiziție face parte din realizarea noii strategii a băncii. Astfel pana la sfârșitul anului curent, peste 40% din echipamentul existent al BEM va fi înlocuit cu unul mult mai performant. Aceasta schimbare va permite reducerea esențială a timpului de deservire si prelucrare a plăților.

In cadrul aceluiași tender Banca de Economii intenționează să procure si un nou server, ce va permite o dezvoltare rapidă a sistemului de deservire a cardurilor bancare. Astfel se va mari numărul de servicii si produse, de care vor beneficia clienții băncii, deținători ai cardurilor bancare. Banca de Economii este emitent a peste 250 000 de carduri bancare,  cel mai mare număr în Moldova.

Ofertele in cadrul tenderului pot fi trimise pana pe data de 18 iunie. Detalii pe site-ul băncii www.bem.md, la Info BEM/tendere active.  

BEM are o noua strategie de dezvoltare, care-i va permite sa revină foarte curând in rândul liderilor sistemului bancar din Moldova. Strategia a fost elaborata după venirea noului acționar, «ВЭБ Капитал», companie ce aparține uneia dintre cele mai mari bănci din Rusia, “Внешэкономбанк”.