De Ziua Independenței, cea mai mare Bancă a venit cu cele mai mari cadouri!

3 dintre cele mai mari familii din țară au primit ajutor material în ajun de 1 septembrie. Astfel, Banca de Economii a lansat campania “Cea mai mare bancă pentru cea mai mare familie”. Pe lângă daruri, banca le-a oferit copiilor din aceste familii câteva surprize de neuitat de Ziua Independenței. Ei au urcat în cel mai mare balon cu aer cald, lansat pe 27 august din scuarul Catedralei și au văzut Chișinăul de la înălțime!  

Ideea de a oferi în dar familiilor cu mulți copii tot necesarul pentru pregătirea de școală, este cel mai mare cadou pe care părinții și l-ar fi dorit în ajunul zilei de 1 septembrie.  Campania Cea mai mare bancă pentru cea mai mare familieeste o primă acțiune de acest gen, parte componentă al unui program complex de proiecte sociale pe care le vom desfășura până la sfârșitul acestui an”, spune Șeful secției de marketing al Băncii de Economii, Roman Cojuhari, despre campania lansată pe 27 august.

Banca de Economii a oferit ajutor material pentru două familii numeroase din raionul Căușeni și una din raionul Drochia.  Familia Halicov din satul Taraclia, Caușeni, au 7 copii școlari și 2 micuți care încă merg la grădiniță. Ca să le asigure doar strictul necesar pentru începutul noului an școlar,  părinții ar fi trebuit să scoată din buzunar minim câte 1000 de lei pentru fiecare din cei 7 copii care merg la scoală. “Sunt cheltuieli enorme pentru noi, dar încercăm să ne descurcam așa cum putem. Copiii sunt foarte înțelegători și se ajută între ei. Azi cumpărăm ceva nou pentru unul, data viitoare celuilalt. Niciodată însă nu a fost posibil ca de 1 septembrie, toți copiii să meargă la școală în haine noi și cu toate rechizitele de care au nevoie. De data aceasta chiar e mare sărbătoare. Mulțumim din suflet Băncii de Economii pentru acest cadou mare care a venit așa, pe neprins de veste, dar de care aveam foarte mare nevoie”, a declarat  Viorica Halicov.

Aceeași reacție au avut-o și membrii familiei Țurcan din Pelenia, Drochia și familiei Sîrbu din  Opaci, raionul Căușeni. În fiecare an, pregătirea pentru școală se face toată vara. Și părinții și copii lucrează cot la cot ca să adune banii care le-ar permite sa cumpere măcar cele mai necesare rechizite. De data acesta, însă, au avut bucuria sa primească tot de ce ar avea nevoie pentru scoală, fără ca să renunțe la alte lucruri necesare.

Totodată, anul acesta Banca de Economii a decis să dea un ton absolut special sărbătorii din Piața Marii Adunări Naționale și să ofere chișinăuienilor emoții tari și momente de neuitat. Perfect încadrat în conceptul general „Cea mai mare bancă”, un balon cu aer cald gigant, cu un volum de 4000 metri cubi, a fost lansat pe 27 august din scuarul Catedralei Mitropolitane. Acesta este cel mai mare balon cu aer cald din țară. Toți doritorii care nu au avut frică de înălțime au sărbătorit Ziua Independenței la înălțime.

Primii norocoși care s-au ridicat cu balonul deasupra Chișinăului au fost membrii celor mai numeroase familii. Ei spun că deși e o sărbătoare națională, pentru ei Ziua Independenței a fost pana acum o zi obișnuită de muncă. “De data aceasta ne-am propus să le facem o sărbătoare adevărată. Am invitat la Chișinău familiile cu cei mai mulți copii, oferindu-le posibilitatea să fie primii “pasageri” ai balonului gigant care s-a ridicat deasupra capitalei”, a spus Roman Cojuhari.

27 august este o zi istorică pentru Republica Moldova. Cu 23 de ani în urmă, în această zi a fost semnată Declarația de Independență a țării noastre. Cu această ocazie, Banca de Economii aduce sincere felicitări și urări de bine tuturor cetățenilor Republicii Moldova și mari mulțumiri pentru faptul că, de-a lungul timpului, au încredere în cea mai mare bancă.