Cea mai mare Bancă a îndeplinit cel mai mare vis al Anei Ungurean

Banca de Economii a îndeplinit cel mai mare vis al Anei Ungurean – o tânără de 20 de ani, din Căușeni.

Ana a participat in calitate de model la Dare Social Fashion Show, un eveniment dedicat integrării oamenilor cu dezabilități în societate. Atunci s-a aflat și despre cel mai mare vis al Anei, cel de a zbura cu balonul.

Echipa de la Banca de Economii a decis să o încurajeze pe Ana în urmarea viselor ei și să-i facă o mare surpriză. Pe 30 august, Ana a fost invitată la Gradina Botanica din Chișinău, unde o aștepta cel mai mare balon cu aer cald din Moldova. Gigantul, cu un volum de 4 000 de metri cubi, era gata să o ridice pe tânăra în aer. Ana și-a văzut visul împlinit! Timp de o oră, ea a plutit la înălțime si a putut vedea Chișinăul așa cum îl văd doar păsările în zbor. Iar pe final de călătorie, tânăra a primit și titlul de aeronaut.

Azi s-a realizat visul meu, călătoria cu balonul! Le mulțumesc din suflet celor care au contribuit la acest fapt. A fost de neuitat, superb, fantastic... Cuvintele nu sunt de ajuns pentru a descrie ceea ce am trăit. Voi avea amintiri excepționale și vii pentru totdeauna. Lume dragă, îndrăzniți să visați!”, a declarat emoționată Ana Ungureanu.

Nati Vozian, organizator Dare Social Fashion Show : „Împreună cu Banca de Economii am realizat un vis așteptat, multicolor și înălțător. Astăzi, Ana a putut admira Chișinăul de la înălțimea viselor sale.

 Alături de Ana, în zbor a pornit si Roman Cojuhari, Șef al Secției Marketing, Banca de Economii, care a susținut-o pe tânăra și i-a împărtășit bucuria visului împlinit. “Cea mai mare bancă a îndeplinit unul dintre cele mai mari vise ale Anei, cel de a zbura. Sperăm că acest fapt o va face pe Ana, dar și pe toți cei care i-au aflat povestea, să creadă în visele lor și că acestea pot deveni realitate!” - spune Roman Cojuhari.

Pentru ca a visat, pentru ca indraznit si pentru ca a crezut, visul ei astazi s-a realizat.

Pe 27 august 2014, Banca de Economii, cea mai mare bancă, a lansat cel mai mare balon cu aer cald din Republica Moldova. Vezi aici cum a fost.