Cea mai mare bancă pentru cel mai drag profesor!

           

Iți aduci aminte de anii de școală? Firesc, primii care-ți vin în gând sunt colegii și profesorii. Pentru cei care ți-au fost mai dragi, ai gânduri frumoase și multă căldură.  

Ce ar fi să ambalezi toate aceste gânduri, emoții și amintiri într-un mesaj frumos, pe care să-l trimiți celui mai drag profesor?! Mai ales că ai și ocazia – Ziua profesorului!

Banca de Economii te va ajuta în realizarea acestei intenții frumoase.

Pe 10 septembrie am dat startul campaniei “Cea mai mare bancă pentru cel mai drag profesor”. În cadrul acesteia, în toate filialele din țară, îți punem la dispoziție o felicitare, în care poți scrie un mesaj celui mai drag profesor. Nu contează dacă ai absolvit școala anul trecut sau acum câteva decenii, ori încă ești elev. Important e să fie un mesaj cât mai frumos și cât mai sincer. 

Noi vom avea grijă ca felicitarea să ajungă la dascălul tău drag. Le vom trimite prin poștă în ajunul Zilei profesorului.

Mai mult, vom alege cel mai frumos mesaj, pe care îl vom premia în cel mai frumos mod. Banca de Economii a pregătit 10 000 lei pentru profesorul caruia îi va fi dedicat mesajul.

Te așteptăm la cea mai mare Bancă să îl feliciți pe cel mai drag profesor al tău!