Cea mai mare Bancă l-a premiat pe cel mai drag profesor!

Și iar e toamnă în calendar, vorba poetului, și plouă cu frunze, iar la noi, la Banca de Economii, a plouat cu felicitări pentru cei mai dragi profesori.

A venit timpul să facem totalurile campaniei „Cea mai mare Bancă pentru cel mai drag profesor”, in cadrul căreia am pus la dispoziția clienților noștri felicitări, pe care ei le puteau completa cu mesaje și dedicații pentru dascălii lor iubiți.

În cadrul campaniei, am adunat aproape 5,000 de felicitări. Au scris oameni de diferite vârste, de la elevi de clase primare până la pensionari care au absolvit școala acum câteva decenii, care însă țin minte detalii din prima zi de școală, de parca s-a întâmplat ieri.

Felicitările au fost scrise în diferite limbi – română, rusă, franceză și engleză. Unii autori au compus chiar versuri, pentru a-și felicita profesorii. La acest capitol, trebuie sa o menționăm pe Elena Gromic, din orașul Bălți, care a dedicat poezii celor 11 învățători ai săi.

Ne-a uimit creativitatea clienților Băncii de Economii, mulți dintre care nu s-au limitat doar la mesaj. Ei au decorat felicitările în mod original, aplicându-le diferite accesorii și chiar fotografii.

Trebuie sa menționăm separat liceul G.A. Gaidarji din or. Comrat, elevii căruia au lăsat zeci de mesaje pentru profesorii lor, fapt care vorbește despre un respect și o apreciere deosebită.

În cadrul campaniei „Cea mai mare banca pentru cel mai drag profesor” am desfășurat concursul pentru cel mai frumos și emoționant mesaj dedicat profesorului. După ce am studiat cu atenție toate felicitările, am ales câștigătorul. Acesta este Ion Donică, din orașul Rezina. El a dedicat mesajul doamnei Ana Adașan, fosta lui profesoară de matematică și chimie, de la școala din satul Mateuți, raionul Rezina.  

Banca de Economii se alătură mesajului lui Ion Donică pentru doamna Ana Adașan, iar la cuvintele de felicitare am adăugat și un premiu special pentru doamna profesoară, de 10 000 lei!

 

         

Banca de Economii va avea grija ca toate felicitările adunate în campania „Cea mai mare bancă pentru cel mai drag profesor” sa ajungă la destinatari.

LA MULȚI ANI, DRAGI PROFESORI!