Banca de Economii a lansat colaborarea cu MoneyGram!

Ai bani de transferat sau de primit? Cu noi poți fi și mai aproape de cei dragi – de azi îți punem la dispoziție sistemul MoneyGram.

MoneyGram este prezent în 200 de țări ale lumii cu peste 345,000 locații. Sistemul se caracterizează prin comisioane mici și posibilități mari la expediere și la primire pentru toate categoriile de clienți: muncitori, studenții ce își fac studii peste hotare și părinții acestora, turiști, etc.

Colaborarea cu sistemul MoneyGram înseamnă pentru Banca de Economii diversificarea portofoliului de produse financiare oferite și deci extinderea posibilităților în deservirea clienților noștri”, a menționat Sergiu Sahanovschi, Vicepreședinte Banca de Economii.

Prin intermediul celei mai mari bănci din Moldova, avem certitudinea că produsele de transfer de bani MoneyGram vor fi accesibile pe întreg teritoriul Republicii Moldova, inclusiv și în cele mai mici orășele ale țării. Așteptăm cu nerăbdare să începem colaborarea cu Banca de Economii”, a punctat Yevgeny Butyugin, Reprezentantul regional MoneyGram pentru Federația Rusă, CSI, Israel și țările Baltice. Poți beneficia de serviciile MoneyGram începând de astăzi, în toate agențiile Băncii de Economii ce prestează servicii de transferuri bănești. Detalii găsești aici.