BANCA DE ECONOMII în Comrat – 70 de ani împreună!

Pe 15 octombrie, Filiala Băncii de Economii din Comrat și-a sărbătorit jubileul de 70 de ani. 7 decenii de muncă conștiincioasă, istorie bogată și experiență de necontestat.

  

«Filiala noastră a fost pionier al businessului bancar din Comrat, în special la capitolul deservirii persoanelor fizice. În toți acești ani am deservit mai multe generații de clienți, astfel încât reușitele filialei înseamnă reușitele a mii de oameni. Anume acești oameni, datorită cărora filiala activează de 70 de ani, sunt adevărata valoare pentru noi! Iar noi vom continua să facem tot posibilul pentru ca fiecare din ei să fie și mai sigur de alegerea făcută! Vă doresc din tot sufletul sănătate, bunăstare și succes» - s-a adresat clienților și prietenilor directorul filialei Comrat a Băncii de Economii, Tatiana Donceva.

Cu ocazia sărbătoririi jubileului, filiala a pregătit surprize plăcute tuturor clienților, sub formă de cadouri și bună dispoziție, asigurată de angajații Băncii. Astfel, fiecare client a primit un suvenir și dulciuri.

 

 

Tradițional, la sărbătoarea de jubileu au participat reprezentanții Conducerii Oficiului Central al Băncii, Conducerea Filialei, partenerii, clienții Băncii, dar și reprezentanții puterii de stat: bașcan interimar al Găgăuziei Nicolae Stoianov, primar interimar al or. Comrat Petru Ivanov, Directorul SRL LPK Imex Ivan Leicovici, și alții.

În adresarea sa, vicepreședintele Băncii de Economii, Sergiu Sahanovschi a menționat că istoria Băncii este o istorie de creștere și dezvoltare.

 «Noi suntem siguri în ziua de mâine. Noi știm că toate proiectele noastre au finalitate, pentru că sunt realizate cu responsabilitate și entuziasm. Iar când ne vom aduna pentru a marca un nou jubileu, sunt sigur că vom prezenta doar rezultate pozitive» — a menționat Sergiu Sahanovschi.

  

Cu ocazia jubileului a fost montat un film de scurt metraj despre istoria filialei din primele zile de la fondare și până în prezent. În film sunt prezentate cadre din primele panouri publicitare, articole dedicate creării caselor de economii, ordinul de instituire a subdiviziunii, precum și poze ale angajaților, succesele lor sportive, zilele de lucru obișnuite, dar și cele de odihnă.

   

    

  

Surprizele nu se opresc aici, sau mai bine zis ele abia încep! Din 15 octombrie Banca de Economii lansează produsul 3 în 1 POPULAR. Acesta este un depozit cu rată înaltă, card Visa Classic gratuit și linie de creditare, toate într-o singură ofertă. Astfel, în cadrul campaniei, toți clienții care vor deschide un depozit Popular până la sfârșitul acestei toamne, vor primi cadouri garantate!