Banca de Economii și-a extins rețeaua de subdiviziuni!

Banca de Economii își confirmă sloganul „Cea mai mare bancă”, având peste 570 de agenții în țară. Astăzi, 20 octombrie, la acest număr se mai adăugă o subdiviziune! O nouă agenție Banca de Economii a fost deschisa chiar în centrul capitalei!

  

COMOD! Noua agenție este amplasată pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt 134, având o locație strategică, pentru facilitarea accesului cât mai multor oameni la serviciile și produsele bancare.

Sergiu Sahanovschi, vicepreședinte Banca de Economii:

“Noua agenție, pe care o deschidem astăzi, se află chiar în inima capitalei, într-o zonă cu trafic maxim de oameni. Prezența unei agenții a Băncii de Economii era chiar necesară aici.

 

 

 

 

 

 

    

 

 

Elena Golovcenco, prim-director adjunct Filiala Chișinău, Banca de Economii:

„Această agenție a Băncii de Economii va avea un regim special. Pentru comoditatea clienților noștri, agenția va lucra 7 zile pe săptămână, fără zile de odihnă, având și un program prelungit în zilele de lucru.”

 

 

 

 

 

PERFORMANT! Agenția BEM reprezintă noul concept de imagine al băncii, având un design exterior și interior modern și practic. În plus, conform ultimelor tendințe, agenția este dotată cu rând electronic, astfel facilitând la maxim accesul clienților. Totodată spațiul este completat cu televizoare și mobilier confortabil, iar la intrare a fost instalat și un bancomat. 

    

OFERTANT! Noua agenție BEM va presta o gamă largă de produse și servicii bancare destinate persoanelor fizice și juridice:

  • deschiderea si deservirea conturilor
  • deschiderea și deservirea cardurilor bancare
  • transferuri bănești rapide prin 7 sisteme internaționale
  • schimb valutar ș.a.

Sergiu Sahanovschi, vicepreședinte Banca de Economii:

„Acum suntem și mai aproape de clienții noștri, care vor avea acces la o gamă largă de produse bancare în cele mai comode condiții. Deschiderea acestei agenții face parte din strategia amplă de dezvoltare și extindere a Băncii de Economii.”

Programul agenției 165, BEM:

Luni – Vineri  08:30 – 21:00

Sâmbătă  09:00 – 20:00

Duminică  09:00 – 17:00

Vă așteptăm pe adresa bd. Ștefan cel Mare 134!