Banca de Economii a lansat colaborarea cu sistemul de transferuri internaționale Blizko

Începând de astăzi clienții Băncii au mai multe opțiuni la expedierea și primirea banilor de peste hotare – Banca de Economii a lansat parteneriatul cu sistemul Blizko.

Blizko (reprezentat de Blizko Связь-Банка) este prezent în 18 țări din Europa de Est și Asia, fiind o opțiune competitivă pentru expedierea remitențelor în acest spațiu.

Parteneriatul între Banca de Economii și  Blizko Связь-Банка înseamnă posibilități mai mari de acces la noi servicii financiare, prestate la cel mai înalt nivel de calitate. Diversificarea portofoliului de transferuri internaționale este parte a strategiei ample de dezvoltare a celei mai mari bănci din Moldova și a grijii față de clienții Băncii.

„Colaborarea cu Blizko este reciproc avantajoasă pentru Banca de Economii și  Blizko Связь-Банка, iar principalul câștigător este clientul nostru – o persoană activă, inteligentă, care știe să facă cele mai bune alegeri. Acum clienții Băncii pot expedia și primi bani prin intermediul unui sistem sigur, care propune comisioane mici și o extindere geografică destul de amplă”, a menționat Roman Cojuhari, Șef Secția Marketing a Băncii de Economii.

Banca de Economii dispune de cea mai mare rețea de retail banking din țară, cu o acoperire teritorială de peste 45%, fiind prezentă în cele mai multe orașe și sate din țară.

Blizko este un sistem de transferuri internaționale, prezent în 18 țări partenere ale proiectului. Mijloacele bănești sunt disponibile după 1 minut de la expedierea prin sistemul Blizko, în 3 valute internaționale – euro, dolari SUA, ruble rusești. Comisioanele diferă în dependență de sumă și sunt foarte flexibile, fiind exprimate în sume exacte, și nu în procente din suma expediată, ceea ce constituie un avantaj al sistemului – cel mai mare comision este de 40 euro/dolari SUA pentru o sumă de 15,000 euro/dolari SUA.