Cea mai mare bancă felicită întreaga comunitate cu ocazia Zilei Internaționale a Economisirilor!

Banca de Economii este cea mai experimentată și de încredere instituție financiară din țară, demonstrând importanța economisirilor încă din primele zile de la fondare și stimulând societatea să își păstreze banii în bancă prin oferirea celor mai avantajoase și sigure condiții de păstrare.

Cu ocazia Zilei Economisirilor, Banca de Economii vine cu o surpriză pentru clienții săi – toți deponenții care deschid un depozit POPULAR, în dependență de suma depusă, vor primi un cadou plăcut și util.

Astfel, pentru sumele cuprinse între 10 – 15 mii lei, clienții primesc un chipiu; pentru sumele cuprinse între 15 – 25 mii lei, clienții primesc o cană; pentru sumele mai mari de 25 mii lei, clienții primesc o umbrelă!

Surprizele nu se opresc aici! Depozitul POPULAR are rată fixă, înaltă și mai oferă posibilitatea de a beneficia de o linie de credit avantajos, la un card Visa Classic, emis clientului absolut gratuit.

Portofoliul de depozite al Băncii de Economii este cel mai competitiv de pe piață, incluzând 14 depozite diferite, cu și mai multe opțiuni de economisire, în dependență de solduri inițiale, vărsăminte suplimentare, termen, valută, tipul ratei dobânzii (flexibilă sau fixă). Fiecare produs este individual, elaborat conform solicitărilor clienților noștri” a menționat Pavel Țîpa, șef Direcția Trezorerie.

 

Pentru a economisi cu Banca de Economii, Vă așteptăm în cele peste 570 subdiviziuni ale celei mai mari Bănci!