Către companiile autorizate în domeniul evaluării acțiunilor:

INVITAŢIE

Stimate Domnule Director,

Vă informăm, că Banca de Economii S.A. lansează concursul tender, prin solicitarea ofertelor de preţ privind achiziţionarea serviciilor privind determinarea valorii juste a părții sociale deținute de Banca de Economii S.A. în capitalul „Moldmediacard” SRL.

Cu această ocazie, conform  condițiilor de eligibilitate, Vă invităm să participaţi la concursul tender de selectare a celei mai avantajoase oferte, expediindu-ne oferta Dvs.

Documentele aferente concursului tender pot fi ridicate de pe adresa mun. Chișinău, str.Columna 115, anticamera, tel. 022-218-005.

Ofertele vor fi prezentate Comisiei de tender în conformitate cu Caietul de sarcini, ţinând cont de Fişa de date a achiziţiei, într-un exemplar, în plic sigilat, cu scrisoarea de înaintare, pe adresa: mun. Chişinău, str. Columna, nr.115, Comisia de tender.

Ofertele (prezentate în plic) urmează a fi depuse până pe data de 15.09.2015, ora 15:00. Fiecare ofertant va prezenta doar o singură ofertă economică pentru serviciile solicitate.

Anexe obligatorii de prezentat:

  • Anexa Nr. 1 - FIŞA DE DATE A ACHIZIŢIEI
  • Anexa Nr. 2 – CAIETUL DE SARCINI
  • Anexa Nr. 3 – MODEL SCRISOARE DE ÎNAINTARE
  • Anexa Nr. 4 – PROIECTUL CONTRACTULUI (se va respecta textul standard).

 Notă.

În cazul în care oferta prezentată nu va întruni condiţiile concursului tender, nu se va conforma exigenţelor prevăzute de prezenta solicitare sau/şi nu va fi depusă în termenul limită indicat, oferta va fi respinsă fără a fi examinată.

Vă mulţumim pentru participare!