SISTAREA ACCEPTĂRII DEPOZITELOR

Banca de Economii S.A. vă informează că începând cu 9 octombrie 2015, ora 21:00, va fi sistată alimentarea cu mijloace bănești a conturilor de depozit la vedere și la termen ale persoanele fizice și juridice.

Astfel, după 9 octombrie 2015, ora 21:00, toate mijloacele bănești care vor parveni în conturile persoanelor fizice și juridice vor fi returnate către inițiatorul plății, cu excepția mijloacelor destinate deservirii creditelor obținute. Clienții Băncii de Economii S.A. vor avea în continuare acces la depozitele la vedere și la termen în limita soldului disponibil în conturi.

Soldurile neutilizate din depozitele persoanelor fizice și juridice vor fi transferate în mod centralizat la alte bănci, cu păstrarea condițiilor contractuale de depozit existente. Informația referitoare la băncile către care vor fi transferate soldurile conturilor de depozit va fi pusă la dispoziția clienților prin subdiviziunile teritoriale la care sunt deserviți și prin mass-media.

Aducem aminte clienților băncii că începând cu 9 octombrie 2015, ora 21:00, vor fi oprite și operațiunile cu cardurile bancare emise de către bancă.