Sistemul Client-Bancă

Cel mai tehnologizat şi modern serviciu oferit de Banca de Economii.

Vă oferă:

  • Acces la serviciile băncii - rapid, uşor, oricînd şi de oriunde;
  • Informaţii in timp real despre situaţia conturilor;
  • Gestionarea eficienţa a conturilor;
  • Economisirea timpului şi reducerea cheltuielilor de deplasare la bancă

Ce reprezintă Sistemul Client-Bancă?

Un serviciu al Băncii de Economii S.A. ce va asigura accesul la produsele şi serviciile noastre bancare pe parcursul a 24 de ore, 7 zile pe săptămînă. Prin acest serviciu veţi putea efectua diferite operaţiuni bancare de la birou, de la domiciliu sau de oriunde în lume. Tot ceea ce vă trebuie este un PC şi o conexiune la Internet.

Ce informaţii se pot transmite şi primi prin Sistemul Client-Bancă?

Prin acest sistem aveţi posibilitatea să transmiteţi spre executare în forma electronică: dispoziţii de plată în lei (inclusiv trezoreriale); cereri de cumpărare/vînzare a valutei străine, cereri de eliberare de numerar. De asemenea, puteţi solicita în orice moment informaţia despre situaţia conturilor bancare, cursul valutar, ratele dobînzii şi alte informaţii financiare ce vă vor ajuta să gestionaţi mai bine lichidităţile Dvs.

Uşor şi sigur…

Sistemul Client-Bancă nu necesită costuri speciale şi nici instalări adăugătoare, iar comunicarea între Dvs şi bancă prin acest sistem este securizată la cel mai înalt nivel contra accesului nesancţionat.

Cum poţi deveni utilizatorul Sistemului Clent-Bancă?

Fiind deţinătorul unui cont deschis la Banca de Economii, completaţi o cerere şi banca vă va asigura instalarea complexului de programe, instruirea utilizatorilor etc. Dacă încă nu aveţi cont deschis la Banca de Economii S.A., vă aşteptăm oricînd, la oricare din subdiviziunile băncii, unde veţi putea obţine informaţii despre tarifele şi comisioanele respective.

Vă aşteptăm la orice subdiviziune a Băncii de Economii.
Pentru informaţii suplimentare apelaţi: (022) 22-54-28 , (022) 24-13-87