Banca de Economii - 74 ani de banking profesionist

Astăzi sărbătorim 74 de ani de la fondarea Băncii de Economii. E o aniversare a succesului, obținut de cea mai mare bancă împreună cu partenerii si clienții săi.    

74 de ani înseamnă cea mai mare experiență în domeniul financiar-bancar din țară, cea mai mare rețea de locații, cel mai mare număr de clienți și cel mai mare colectiv.

Viorel Bîrca, Președinte Interimar BEM: Banca de Economii este un brand financiar cu un vector clar - dezvoltare; o echipă profesionistă și creativă; proiecte ambițioase și eforturi mari depuse pentru realizarea acestora. Dar, în primul rând, Banca de Economii înseamnă oameni – cei peste 2,100 de angajați, cei peste 250 de mii de clienți, parteneri, acționari. Toți avem aceleași aspirații spre succes și rezultate cât mai bune. La mulți ani, Banca de Economii!

Banca de Economii a fost creată pe 11 noiembrie 1940, odată cu inaugurarea in Moldova a 7 direcţii judeţene ale Caselor de Stat de Economii: Chişinău, Bălţi, Cahul, Bender, Orhei, Soroca şi Tiraspol. Timp de 74 de ani Banca a reușit să devină una dintre cele mai importante instituții financiare din țară. Este cea mai mare bancă din țară, având cea mai largă rețea de locații – 576 de unități. Aceasta reprezintă 45% din întregul sistem de retail banking din țară. Mai mult, în cadrul  BEM muncesc peste 2,100 de oameni, acesta fiind cel mai mare număr de angajați din întreg sistemul financiar-bancar.

De ziua sa, Banca de Economii a pregătit surprize pentru clienții săi. Cei care vor efectua pe 11 noiembrie un transfer bănesc, vor deschide un card bancar sau un depozit, pot câștiga daruri importante. În joc sunt puse 11 premii bănești, cel mai mare fiind de 11 mii de lei.

De aniversarea sa, Banca de Economii a lansat un concurs pentru tineri talentați și creativi, pasionați de fotografie. Ei vor avea ocazia să zboare cu cel mai mare balon cu aer cald din Moldova și să facă poze ale Chișinăului, de la înălțime. Cea mai reușită fotografie va fi plasată în materialele de promovare ale Băncii de Economii, fiind văzută de mii de oameni.

Banca de Economii. Cea mai mare bancă de 74 ani!