Câștigătorii campaniei “De ziua sa, Banca de Economii îți aduce ȚIE daruri!” au fost premiați!

Ultima săptămână din această toamnă a venit cu noutăți frumoase pentru  cei mai norocoși clienți ai Băncii de Economii – câștigătorii campaniei “De ziua sa, Banca de Economii îți aduce ȚIE daruri!”.

                                         

Campania “De ziua sa, Banca de Economii îți aduce ȚIE daruri!” a fost lansată și desfășurată pe data de 11 a lunii a 11-a, zi în care Banca de Economii a împlinit 74 de ani. Participanți ai campaniei au fost toate persoanele care, anume în această zi, au beneficiat de următoarele servicii în subdiviziunile Băncii: au deschis un depozit, un card bancar sau au efectuat un transfer bănesc. Premiile oferite au fost și ele 11: premiul mare de 11 mii lei și alte 10 a câte 1000 de lei!

Sergiu Sahanovschi, vicepreședintele BEM le-a mulțumit câștigătorilor pentru fidelitate “Vă aducem sincere felicitări pentru faptul că ați devenit câștigătorii premiilor bănești oferite de BEM, chiar de ziua sa. Vă dorim sănătate, fericire  și multe succese în tot ceea ce faceți, iar premiile pe care le-ați primit astăzi să fie un suport pentru o nouă investiție, achiziție și de ce nu, pentru îndeplinirea unor vise în ajunul sărbătorilor de iarnă. Ne dorim să vă avem mereu alături, la fel de norocoși și binevoitori”.

 

 

 

 

 

“Am fost sunată de un reprezentant al băncii ca să mă anunțe de câștig, dar am crezut că este o glumă. Chiar nu-mi imaginam cum pot să câștigi 11 mii de lei așa, pur și simplu. N-am crezut până nu am sunat personal la bancă să verific  și mi-au zis că da, eu sunt câștigătoarea marelui premiu.  Am rămas foarte plăcut surprinsă și emoționată. Deja știu ce cadouri o să cumpăr celor dragi de Anul Nou. Dar cel mai important este că în sfârșit am posibilitatea să împart o parte din banii mei cu părinții”, a declarant Diana Racu, câștigătoarea merelui premiu.  

 

 

 

 

 

Cel mai important este să gândim pozitiv.  Anume astfel se atrag lucrurile și noutățile bune” a adăugat  Tatiana Grama,  o altă câștigătoare a  premiului de 1000 de lei.

Ideea campaniei “De ziua sa, Banca de Economii îți aduce ȚIE daruri!” a fost gândită din start ca un semn de mulțumire din partea băncii față de clienții săi.  “74 de ani este o cifră care vorbește despre experiență, calitate, perseverență și încredere în tot ceea ce facem. Toate aceste calități le dezvoltăm în continuu datorită și numai împreună cu clienții noștri. Iată de ce, de ziua Băncii ne-am gândit că ar fi cel mai corect să fim noi cei care oferim daruri celor care sunt zi de zi împreună cu noi”, a menționat Roman Cojuhari, șeful Secției Marketing a Băncii.

 

 

 

 

 

  

 

În anul 2014 Banca de Economii a înregistrat rezultate reciproc avantajoase în relația client-bancă: soldul total al depozitelor a crescut cu aproape 50 la sută față de începutul acestui an, iar depozitele sunt principalul indicator al încrederii populației în BEM.

A crescut semnificativ și indicatorul transferurilor internaționale. Toate acestea, dar și alte rezultate ne demonstrează că investițiile semnificative care se fac de către comitetul de conducere în dezvoltarea Băncii sunt justificate de încrederea și aprecierea clienților Băncii.

Lista câștigătorilor campaniei “De ziua sa, Banca de Economii îți aduce ȚIE daruri!”:

N/o

Numele câștigătorului

Valoarea premiului

1

Racu Diana

11,000

2

Zlepca Daria

1,000

3

Doban Inga

1,000

4

Domnica Cucu

1,000

5

Kozhokari Dorina Mikhaylovna

1,000

6

Grama Tatiana Ilie

1,000

7

Vera Matveevici

1,000

8

Galina Birca

1,000

9

Gutu Renat

1,000

10

Ilia Cocimar

1,000

11

Balerca Raisa Roman

1,000