Banca de Economii S.A. se solidarizează cu acțiunea Ora Planetei 2014

În contextul sensibilizării societății față de problemele ecologice, generate de activitatea umană, dar și în scopul lansării unul îndemn de economisire și utilizare conștientă a resurselor energetice, Banca de Economii se solidarizează cu acțiunea Ora Planetei, ce este marcată în Republica Moldova pentru a șasea oară consecutiv.

Acțiunea va fi marcată pe data de 29 martie 2014, când în intervalul orar 20:30 – 21:30, toți locuitorii țării noastre sunt rugați să deconecteze dispozitivele electrice și luminile ce nu sunt primordiale.  

Ca un semn de solidarizare cu acțiunea Ora Planetei, în perioada 28 martie 2014, ora 18:00 – 31 martie 2014, ora 08:00 în toate subdiviziunile Băncii de Economii S.A. urmează a fi deconectate obiectele publicitare de iluminare din exterior.

Deși este o acțiune cu caracter simbolic, Banca de Economii S.A. o consideră de importanță majoră prin mesajul ce îl poartă, și anume protejarea mediului înconjurător în care locuim noi și vor locui copiii și nepoții noștri.

Evenimentul Ora Planetei este marcat în întreaga lume începând cu anul 2007. În Republica Moldova el se desfăşoară sub egida Ministerului Mediului al Republicii Moldova începând cu anul 2008. Scopul acestuia este sensibilizarea societăţii faţă de problemele ecologice ale Terrei şi îndemnarea spre economisire a energiei electrice, pentru a contribui la protecţia mediului şi diminuarea schimbărilor climaterice

Banca de Economii S.A. este un susţinător activ al evenimentelor cu statut social ce au drept scop crearea unui mediu mai responsabil și mai bun.