Banca de Economii S.A. a deschis, în premieră pentru Republica Moldova, locația dedicată transferurilor Contact

În contextul extinderii rețelei de subdiviziuni, în scopul îmbunătățirii calității deservirii clienților săi, dar și ca o surpriză cu ocazia sărbătorilor pascale, Banca de Economii S.A. în colaborare cu compania Russlavbank anunță despre deschiderea unei locații dedicate transferurilor Contact.

Locația Contact este o premieră pentru Republica Moldova, fiind unică și ca aspect  în întreg peisajul aglomerat unde este amplasată - mun. Bălți, str. Ștefan cel Mare 6/3. Mun. Bălți nu a fost ales întâmplător – este capitala de nord a Republicii, cu o populație de peste 100 mii locuitori ce au multe rude peste hotare, astfel încât locația dedicată Contact va facilita remiterile de bani și deci va apropia persoanele dragi aflate la distanță.

Prin deschiderea locației dedicate Contact, Banca de Economii S.A. a urmărit acordarea următoarelor beneficii clienților săi:
- program de lucru comod;
- deservirea fără rând a transferurilor prin sistemul Contact;
- confortul unei încăperi moderne și special amenajate;

Mai menționăm că pe parcursul lunii mai 2014, toți clienții care vor beneficia de transferuri prin sistemul Contact în locația Băncii din Bălți, vor avea parte de cadouri garantate.

Sistemul de transferuri Contact este în top trei cele mai influente sisteme de transferuri de bani de pe piața rusească și alte state CSI. Un an în urmă sistemului i-a fost atribuit statutul de companie social – importantă, ceea ce o apropie ca și principii de activitate de Banca de Economii S.A.

Locația dedicată Contact reprezintă un exemplu clar al parteneriatului strâns între Banca de Economii S.A. și compania Russlavbank.

Clienții Băncii de Economii sunt așteptați de luni până vineri, de la 08:00 - 17:00, pe adresa mun. Bălți, str. Ștefan cel Mare 6/3.