Zece hramuri de nota zece!

Începând cu data de 19 mai 2014, proiectul Zece hramuri de nota zece! a început în orașul Călărași. Astfel, până la data de 05 iunie, toți clienții Băncii care vor beneficia de transferuri bănești, vor deschide un cont de depozit sau un card bancar în subdiviziunile din filiala Călărași a Băncii de Economii, au șansa de a câștiga un premiu de valoare!

„Zece Hramuri de nota zece!” este un proiect unic al Băncii de Economii pentru Republica Moldova. Desfășurându-se pe întreaga durată a anului 2014, proiectul urmărește în primul rând organizarea unor evenimente frumoase dedicate sărbătorilor de hram în zece orașe ale țării, dar și concomitent organizarea unor campanii promoționale ce premiază clienții Băncii beneficiari de transferuri în cadrul Băncii, conturi de depozit sau carduri bancare. Premiile oferite în cadrul campaniei sunt pe măsură – umbrele cu logotipul Băncii, multifierbătoare, cuptoare cu microunde, dar și mașini de spălat automat.

 

Primul oraș al proiectului a fost Taraclia. Campania promoțională aici a început la 15 aprilie 2014 și durat până în ziua de hram, 06 mai, culminând cu o sărbătoare frumoasă. 

Chiar de dimineață, de hram, promotorii Băncii au creat atmosferă de sărbătoare locuitorilor și oaspeților orașului, împărțind stegulețe și baloane cu logotipul Băncii, dar și organizând diverse concursuri, câștigătorii primind cadouri plăcute. Totodată, în centrul orașului a fost amenajat un spațiu dedicat, unde toți doritorii au primit consultații profesioniste cu privire la produsele și serviciile Băncii.

 

Seara a fost organizat un concert de sărbătoare, cu participarea colectivelor de dans locale și naționale, dar și a artiștilor estradei naționale Aliona Moon și Ionel Istrati.

În timpul concertului reprezentanții Băncii de Economii S.A. au venit cu un mesaj de felicitare pentru locuitorii și oaspeții orașului Taraclia cu ocazia sărbătorii de Hram, dorindu-le sănătate, responsabilitate față de ziua de mâine și multe încredere.

Totodată, în scenă au urcat primii câștigători ai proiectului Zece Hramuri de nota zece! – 16 clienți ai Băncii care au intrat în posesia a 10 umbrele cu logotipul Băncii, 5 multifierbătoare și cuptoare cu microunde, dar și a premiului mare – o mașină de spălat automat.

În cadrul evenimentului, pe bună dreptate, au fost enunțate numai cuvinte pozitive la adresa Băncii de Economii S.A., aceasta fiind, din spusele locuitorilor orașului Taraclia, cea mai sigură instituție bancară, dar și cea mai apropiată de clienții săi sub aspectul misiunii și valorilor sociale promovate. 

Zece Hramuri de nota zece! este un proiect maraton al Băncii de Economii S.A., ce se va desfășura pe parcursul anului 2014. Prin intermediul acestuia, Banca urmărește atingerea următoarelor obiective:

  • Premierea clienților fideli ai Băncii din 10 orașe ale Băncii;
  • Sărbătorirea, alături de locuitorii orașelor, 10 Hramuri din 10 localități din țară.
  • Promovarea imaginii Băncii ca o instituție social-responsabilă;

Lista orașelor în care va ajunge proiectul Zece Hramuri de nota zece! și perioada de desfășurare a campaniilor promoționale în acestea, este:

  • Călărași: 12 mai – 05 iunie 2014;
  • Căușeni: 05 iunie – 05 iulie 2014;
  • Comrat: 07 iulie – 08 august 2014;
  • Ungheni:  21 iulie – 22 august 2014;
  • Soroca: 21 iulie – 22 august 2014;
  • Ialoveni: 20 septembrie – 20 octombrie 2014;
  • Strășeni: 20 septembrie – 20 octombrie 2014;
  • Orhei: 01 octombrie – 31 octombrie 2014;
  • Cahul: 15 octombrie – 15 noiembrie 2014.

În perioada proiectului, toți clienții ce vor beneficia de transferuri internaționale la ghișeele Băncii de Economii din orașele participante, vor deschide conturi de depozit și carduri bancare, vor avea șansa de a câștiga premii de valoare: umbrele cu logotipul Băncii, multifierbătoare și cuptoare cu microunde, dar și mașini de spălat automat.

Totodată, în zilele de hram din orașele participante, sunt invitați toți locuitorii și oaspeții la sărbători pline de emoții pozitive, programe distractive și concerte frumoase.

Sărbătoriți împreună cu Banca de Economii S.A. Zece hramuri de nota zece!

Detaliile cu privire la proiect le puteți accesa aici.