Achitaţi online cu cardurile emise de Banca de Economii prin intermediul sistemului PayPal!

PayPal s-a extins şi în Republica Moldova. Acum, aveţi posibilitatea să efectuaţi cumpărături online prin intermediul oricărui card emis de Banca de Economii, având un cont PayPal.

Astfel, achitaţi comod, rapid şi sigur bunuri şi servicii utilizând un card bancar emis de Banca de Economii prin intermediul serviciului PayPal.

Utilizatorii care își deschid un cont Paypal și-l pot alimenta cu o anumită sumă, prin intermediul oricărui card bancar emis de  Banca de Economii. Această operațiune nu presupune nici o extrataxă, transferul banilor fiind în sine o plată online, având comision „zero”. Folosirea plăților pe site-uri web din contul PayPal reduc la minimum posibilitatea fraudelor.

Menționăm că la sfîrșitul lunii mai Banca de Economii a fost distinsă cu titlu ”Liderul pieții 2013” de către MasterCard Worldwide.

Banca de Economii oferă, prin intermediul cardurilor bancare MasterCard și Visa, soluții de plată flexibile. Cardurile emise de banca de Economii facilitează achitările fără numerar, fiind caracterizate prin siguranță și comoditate. Mai mult ca atât, Banca de Economii ușurează accesul la carduri bancare prin emitere și deservire gratuită a cardurilor sociale, pentru mamele tinere și pensionari.