Caravana „Zece hramuri de nota zece” – sărbătoarea vine în orașul tău!

Caravana „Zece hramuri de nota zece” colindă țara în lung și lat.  Până acum am ajuns în 6 orașe, unde am adus chef și voie bună, presarate cu daruri și multe surprize.  Am sărbatorit hramul orașului împreună cu locuitorii din Taraclia, Călărași, Căușeni, Ungheni, Soroca.

 

 

De curând am fost la Comrat, unde am venit cu cea mai mare surpriză! La propriu. În piața din centrul orașului am lansat cel mai mare balon cu aer cald din țară. Uriașul, cu un volum de 4000 de metri cubi, a ridicat în aer mai multi comrăteni, care au avut astfel ocazia unică de a-și admira orașul drag de la înălțime.

 

 

La fiecare hram, Banca de Economii aduce concerte, concursuri cu premii și împarte daruri - baloane și stegulețe. În schimb suntem răsplătiți cu zâmbete, cuvinte de mulțumire și multe emoții pozitive din partea locuitorilor orașelor.

 

 

Caravana „Zece hramuri de nota zece” e așteptată în special de clienții Băncii de Economii, care sunt răsplătiți de noi pentru fidelitate.

Cu o lună înainte de fiecare sărbătoare, în agențiile locale ale Băncii de Economii se organizează campania promoțională cu genericul „Zece hramuri de nota zece”. În cadrul acesteia, clienții care au deschis un cont de card, de depozit sau au efectuat un transfer de bani, participă la extragerea unor premii importante si foarte utile, cum ar fi mașina de spălat automata, multicooker sau umbrelă.

 

 

Până acum, în cadrul celor 6 hramuri sarbatorite, Banca de Economii a premiat 96 de clienți norocoși, care au câștigat 60 de umbrele, 30 de aparate de gătit multicooker și 6 mașini de spălat automate.

Caravana Zece hramuri de nota zece continuă!

Abia așteptăm să ajungem la hramurile din Cahul, Orhei, Ialoveni și Strășeni. Dacă tu ești locuitor al unuia din aceste orașe, vino la Banca de Economii și participă la campanie, iar în zilele de hram te așteptăm la caravana noastră să facem sărbătoare în orașul tău și să te premiem!

Vezi detaliile campaniei promoționale aici.