Cea mai mare bancă pentru cel mai drag oraș

De Hramul capitalei, Banca de Economii a fost alături de chișinăuieni, oferindu-le o surpriză de zile mari. Cel mai mare balon cu aer cald din Moldova a fost lansat, pe 14 octombrie, din Scuarul Operei Naționale. Uriașul cu un volum de 4 000 metri cubi a atras atenția tuturor celor veniți în centrul capitalei, ca să sărbătorească hramul.

 

Cu venirea întunericului spectacolul a devenit cu adevărat feeric. 4 proiectoare mari au fost incluse și îndreptate spre balonului gigantic, scăldându-l in lumina. 

 

Petrecăreții au avut posibilitatea nu doar să admire cel mai mare balon cu aer cald din țară. Cei mai norocoși, aleși pe loc în urma unei tombole, au putut urca în coș și admira orașul drag de la înălțime. 

  

Sergiu Sahanovschi, vicepreședinte, Banca de Economii:

Astfel am vrut să-i felicitam pe toți chișinăuienii cu Hramul capitalei. Banca de Economii nu a putut lipsi de la aceasta sărbătoare, atât de draga locuitorilor Chișinăului. Suntem fericiți că putem aduce bucurie locuitorilor orașului și în acest mod, ridicându-l la înălțime, la propriu, și oferindu-le o priveliște frumoasă asupra orașului lor drag. Este cel mai mare balon cu aer cald din Moldova, pe potriva Băncii de Economii, logoul căreia îl poartă acest gigant. Este o acțiune pe care o desfășurăm cu sloganul “Cea mai mare bancă pentru cel mai drag oraș””.

Orașul Chișinău a sărbătorit în acest an 578 ani de la fondare.

LA MULȚI ANI, CHIȘINĂU!