Anunț inițiere concurs-tender

INVITAŢIE

Stimate Participant,

Vă informăm, că Banca de Economii S.A. lansează concursul tender, prin solicitarea ofertelor de preţ privind selectarea băncii/băncilor licențiate pentru deservirea conturilor în valută străină a Băncii în condițiile art.381 al Legii instituțiilor financiare.

Cu această ocazie, conform  condițiilor de eligibilitate, Vă invităm să participaţi la concursul tender de selectare a celei mai avantajoase oferte, expediindu-ne oferta Dvs.

Ofertele vor fi prezentate Comisiei de tender în conformitate cu Caietul de sarcini, ţinând cont de Fişa de date a achiziţiei, într-un exemplar, în plic sigilat, cu scrisoarea de înaintare, pe adresa: mun. Chişinău, str. Columna, nr.115, Comisia de tender.

Ofertele (prezentate în plic) urmează a fi depuse până pe data de 13.10.2015, ora 15:00. Fiecare ofertant va prezenta doar o singură ofertă economică pentru serviciile solicitate.

Caietul de sarcini poate fi accesat aici.

Notă.

În cazul în care oferta prezentată nu va întruni condiţiile concursului tender, nu se va conforma exigenţelor prevăzute de prezenta solicitare sau/şi nu va fi depusă în termenul limită indicat, oferta va fi respinsă fără a fi examinată.

Vă mulţumim pentru participare!