Tipurile de transferuri

Banca de Economii S.A. Vă oferă posibilitatea să efectuați transferuri bănești prin diferite sisteme internaționale de transfer aproape de casă, deoarece banca noastră este prezentă pe tot teritoriul țării!

Modul de efectuare a transferurilor în valută străină este stabilit de Legea Republicii Moldova privind reglementarea valutară № 62-XVI din 21.03.2008 și Regulamentul Băncii Naționale a Moldovei privind condițiile și modul de efectuare a operațiunilor valutare № 8 din 28.01.2010.

Blizko este un sistem de transferuri rapide, oferind servicii de efectuare / eliberare a transferurilor băneşti în favoarea persoanelor fizice, fără deschiderea contului, în 18 ţări. Detalii»»

MoneyGram este un sistem de transferuri rapide, oferind servicii de efectuare / eliberare a transferurilor băneşti în favoarea persoanelor fizice, fără deschiderea contului, în incinta celor peste 345 mii puncte de deservire ce activează la moment pe teritoriul a cca 200 de ţări. Detalii»»

 

 

LEADER este un sistem de transferuri rapide, oferind servicii de efectuare / eliberare a transferurilor băneşti în favoarea persoanelor fizice, fără deschiderea contului, din anul 2003 în incinta celor peste 130 mii puncte de deservire (cca 400 bănci partenere) ce activează la moment pe teritoriul a cca 132 de ţări, cu preponderenţă ţările CSI şi țările Baltice.Detalii»»

Western Union este un sistem de transfer de bani rapid cu o istorie de peste 150 de ani pe piaţa financiară. Compania deţine peste 490,000 de locaţii în peste 200 de ţări ale lumii, transferurile fiind disponibile în doar câteva minute după ce au fost expediate. Tranzacţiile pot fi efectuate în 2 valute - dolari SUA şi euro. Fiecare transfer   este protejat de sistemul de siguranţă recunoscut pe plan mondial şi poate fi verificat cu un număr de control, asigurând plata numai persoanei beneficiare. Banca de Economii S.A. deserveşte clienţii Western Union începând cu anul 1992. Detalii»»

 

Contact este un sistem internațional de transfer de bani rapid, prezent în peste 150 de ţări ale lumii, unde sunt peste 333,000 de locaţii. Clientul poate expedia şi primi bani fără a fi nevoit să aibă deschis un cont bancar, fiind suficient doar prezentarea actului de identitate. Comisionul pentru transfer este de la 1.5% până la 3% din sumă, în dependenţă de ţară şi de bancă și se achită de către ordonator. Banii pot fi ridicaţi în сâteva minute după expediere.Transferurile pot fi efectuate în 3 valute – dolari SUA, euro şi ruble ruseşti. Detalii»»

  

Unistream este un sistem internaţional de transfer de bani rapid, prezent în 100 de ţări ale lumii, în mai mult de 190,000 de locaţii. Sistemul deține o rețea largă de parteneri în țările CSI, Europa, Asia, America de Nord şi de Sud. Plata pentru servicii constituie de la 2% până la 4% din sumă și se achită de către ordonator. Transferul este disponibil în aproximativ 15 minute de la expediere. Tranzacţiile pot fi efectuate în 3 valute – dolari SUA, euro şi ruble ruseşti. Detalii»»

 

Transferuri internaționle S.W.I.F.T.

Rețeaua largă de bănci corespondente și participarea Băncii de Economii S.A. la sistemul internațional S.W.I.F.T. permit efectuarea transferurilor bănești în orice țară a lumii și primirea acestora din exterior în decurs de 1-3 zile. Detalii»»

 

 

 

Transferuri unidirecţionale S.W.I.F.T. din Italia prin Unicredit Spa!yes

 

 

 

 

 

Transferuri unidirecţionale S.W.I.F.T. din Italia prin Banca Popolare di Sondrio! yes 

 

 

 

 

 

Transferuri unidirecţionale S.W.I.F.T. din Grecia prin National Bank of Greece! yes