Western Union

Pot trimite bani oriunde în lume? Da!
Când ai nevoie sa trimiti bani rapid, sigur si comod – ai încredere în serviciul de transfer rapid de bani Western Union®, liderul mondial pe piata transferurilor de bani.
Milioane de oameni folosesc serviciul de transfer de bani western union pentru a expedia si primi bani oriunde în lume. 

De încredere? Da!
De peste 135 ani, Western Union ofera clientilor sai servicii electronice de transfer de bani. Fiecare transfer poate fi verificat prin folosirea numarului de control al transferului de bani(MTCN), care permite cautarea transferului în sistem sau verificarea statutului acestuia.

Rapid? Da!
Banii sunt disponibili pentru a fi ridicati în doar câteva minute dupa ce au fost trimisi. Western Union foloseste o tehnologie de vârf si o retea informatica globala proprie pentru a facilita transferurile de bani rapide în peste 200 de tari si teritorii.

Convenabil? Da!
Cei care trimit si primesc bani au la dispozitie peste 500,000 de locatii ale agentilor în toata lumea. Multe dintre locatiile agentilor sunt deschise si la sfârsitul saptamânii. pentru a primi sau a trimite bani nu este necesar sa ai deschis un cont bancar.

Transferurile de bani se efectueaza în functie de regulamentele valutare ale tarii în Lei Moldoveneşti, dolari SUA si EURO.
comisionul este  platit doar de expeditor.

Despre Western Union

Compania Western Union (NYSE: WU) este o companie lider pe piata globala a transferurilor de bani. Împreuna cu organizatiile sale afiliate, Orlandi Valuta si Vigo, Western Union le ofera clientilor sai modalitati rapide, fiabile si usoare de a trimite si primi bani în destinatii din întreaga lume, de a realiza plati si de a achizitiona ordine de plata. Western Union are o retea de mai mult de 400.000 de locatii ale agentilor, care acopera peste 200 de tari si teritorii. Renumita pentru activitatea sa de pionierat în domeniul serviciilor de comunicatii prin telegraf, compania Western Union exista înca din anul 1851. Pentru informatii suplimentare, viziteaza www.westernunion.com.