SĂPTĂMÂNA ANTIFRAUDĂ ÎN CADRUL BĂNCII DE ECONOMII S.A.

Stimaţi clienţi,

În perioada 25 -29 noiembrie 2013 în cadrul Băncii de Economii S.A.  se desfăşoară „Săptămâna antifraudă”, organizată al doilea an consecutiv de Banca Naţională a Moldovei în contextul conformării sistemului naţional bancar la standardele  internaţionale.

Scopul principal al măsurii constă în informarea populației despre riscul de fraudă asupra sistemului bancar și a relațiilor cu partenerii/clienții, oferind posibilitatea atât angajaţilor Băncii, cât şi clienţilor/persoanelor din exterior de a raporta/comunica cazuri suspecte de fraudă în comportamentul părților implicate în operațiuni bancare.

Clienţii Băncii sunt încurajaţi să semnaleze fraude/suspiciuni de fraudă sesizate în comportamentul angajaților sistemului bancar.  

Aveți posibilitatea să Vă onorați aceste drepturi prin expedierea unui mesaj la adresa electronică antifrauda@bem.md, prin intermediul căruia poate fi comunicat orice aspect de fraudă sau corupţie prezent în relațiile Dumneavoastră cu Banca.

 Informația comunicată trebuie să se refere la elemente concrete de fraudă, timpul, locul și circumstanțele comiterii sau tentativelor de comitere a fraudei.

Informaţia neobiectivă nu va fi supusă investigării.

Mai jos sunt expuse Regulile antifraudă şi elementele de prevenire a fraudei şi corupţiei:

 Săptămîma antifraudă
 Reguli Antifraudă