Legal entities

** The information presented on the site has an informative character. In order to get an official answer it is necessary to accomplish a written demand to the Banca de Economii S.A.
Contact information: Chisinau, 115, Columna str., fax: 218 006, tel: 218 005

Question: Urmarind regulat noutatile de pe site-ul Dvs. am mentionat faptul ca aveti tendinta de a va extine activitatea. Venim cu o propunere de a deschide o filiala a bancii dvs. in comuna Truseni, e un sat cu o populatie de peste 15000 locuitori care ar necesita asa operatiuni ca: achitarea serviciilor comunale, schimb valutar, transferuri de peste hotare s. a.. Dispunem de o cladire in centrul satului, care suntem dispusi sa o dam in arenda. Multumim anticipat.
Answer:

La solicitarea Dvs. va informam privind urmatoarele.
In perioada 05.04.2000 - 04.11.2003 in comuna Truseni a activat agentia Bancii de Economii S.A. din cadrul filialei nr. 42 Straseni. Ineficienta activitatii agentiei si cererea redusa a serviciilor bancare a conditionat inchiderea acesteia.
In prezent deservirea locuitorilor din unele comune ale raionului Straseni si altor localitati din apropierea municipiului Chisinau, inclusiv si locuitorii comunei Truseni este efectuata in cadrul agentiei nr. 01/145 in mun. Chisinau, str. Calea Iesilor, nr. 3.
Cu toate acestea, Banca de Economii S.A. este in continua cautare a solutiilor optime pentru a asigura prezenta bancii cit mai aproape de client, decizia privind deschiderea unei subdiviziuni a bancii in teritoriu fiind subordonata criteriilor de eficienta si rentabilitate.